All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 193 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 820 Next
Author Message
PostPosted: Wed Jan 05, 2022 10:29 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3952
No mono bass? why not disable whole Multipath part for HD, since it's for FM only.

_________________
control point


Top
   
PostPosted: Wed Jan 05, 2022 11:18 pm 
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2021 5:39 pm
Posts: 8
Quote:
Quote:
Quote:
BETA015 is posted. It doesn't yet solve this last issue (which also wasn't new) but everything else that was reported in this thread should be fixed now.
I have problem with web interface. Buttons are not working at all and no meters like eq graph and vu. Browser FF last or edge(chrome).
At the /modern/ page falling into infinity loading.
But nobody posted about it so what do i wrong ?
x86
Weird. I see here that *drawing* the EQ in the old web interface fails. But aside from that everything works, in both the old one and in /modern/ (in your screenshot it's not even visible).

Which exact version of Stereo Tool are you using?

Can you press F12 in the browser, then go to Console, and show what it says there (mainly if there are any errors, they would be displayed in red).
Im using beta015 x86.

Here errors from js console:
Code:
Uncaught SyntaxError: "" string literal contains an unescaped line break objects.js:1445:1523
Uncaught TypeError: widget is undefined  thimeo.js:337:21


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:07 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10537
Quote:
Quote:
Quote:


I have problem with web interface. Buttons are not working at all and no meters like eq graph and vu. Browser FF last or edge(chrome).
At the /modern/ page falling into infinity loading.
But nobody posted about it so what do i wrong ?
x86
Weird. I see here that *drawing* the EQ in the old web interface fails. But aside from that everything works, in both the old one and in /modern/ (in your screenshot it's not even visible).

Which exact version of Stereo Tool are you using?

Can you press F12 in the browser, then go to Console, and show what it says there (mainly if there are any errors, they would be displayed in red).
Im using beta015 x86.

Here errors from js console:
Code:
Uncaught SyntaxError: "" string literal contains an unescaped line break objects.js:1445:1523
Uncaught TypeError: widget is undefined  thimeo.js:337:21
Ah! That must be some weird character that's apparently not encoded correctly. Can you check what line 1445 of objects.js is?


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:08 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10537
Quote:
No mono bass? why not disable whole Multipath part for HD, since it's for FM only.
Not sure what you mean? Mono Bass is there now for streaming out as well. Disabling Multipath for non-FM is a good one indeed.


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:14 am 
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2021 5:39 pm
Posts: 8
Quote:
Quote:
Quote:

Weird. I see here that *drawing* the EQ in the old web interface fails. But aside from that everything works, in both the old one and in /modern/ (in your screenshot it's not even visible).

Which exact version of Stereo Tool are you using?

Can you press F12 in the browser, then go to Console, and show what it says there (mainly if there are any errors, they would be displayed in red).
Im using beta015 x86.

Here errors from js console:
Code:
Uncaught SyntaxError: "" string literal contains an unescaped line break objects.js:1445:1523
Uncaught TypeError: widget is undefined  thimeo.js:337:21
Ah! That must be some weird character that's apparently not encoded correctly. Can you check what line 1445 of objects.js is?
Code:
AddString(9041,false,true,["RDS PS text","PS text","PS",""],["2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\","2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\","2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",""],true,false,"2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",8192);


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:45 am 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3952
Quote:
Quote:
No mono bass? why not disable whole Multipath part for HD, since it's for FM only.
Not sure what you mean? Mono Bass is there now for streaming out as well. Disabling Multipath for non-FM is a good one indeed.
Both multipath and Mono bass does not work for HD in beta015.

_________________
control point


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:48 am 

Joined: Tue Mar 10, 2015 9:03 pm
Posts: 195
Location: Utah, USA
But let's please keep mono bass for streaming/hd, it's a nice feature, especially for headphone wearing.

_________________
America's Country
Hot Country Hits!


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:50 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10537
Quote:
Quote:
Quote:
No mono bass? why not disable whole Multipath part for HD, since it's for FM only.
Not sure what you mean? Mono Bass is there now for streaming out as well. Disabling Multipath for non-FM is a good one indeed.
Both multipath and Mono bass does not work for HD in beta015.
There are now 2 Mono Bass settings, one for Multipath (which works for FM) and one for streaming.


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:56 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10537
Quote:
Quote:
Quote:


Im using beta015 x86.

Here errors from js console:
Code:
Uncaught SyntaxError: "" string literal contains an unescaped line break objects.js:1445:1523
Uncaught TypeError: widget is undefined  thimeo.js:337:21
Ah! That must be some weird character that's apparently not encoded correctly. Can you check what line 1445 of objects.js is?
Code:
AddString(9041,false,true,["RDS PS text","PS text","PS",""],["2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\","2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\","2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",""],true,false,"2s:STEREO/2s:TOOL/<1=1.5s,2..-2=2t,-1=1.5s:WWW.STEREOTOOL.COM/1s:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",8192);
Found it. There are a LOT of \'s in that line. They all are encoded in this file as \\, which takes twice as much space - and that space wasn't available. Solved by giving it enough space. (For those who want to know: The number of \'s after truncation was odd, so the last \ was interpreted combined with the closing " which was therefore no longer treated as a closing quote.)


Top
   
PostPosted: Thu Jan 06, 2022 12:57 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10537
Quote:
But let's please keep mono bass for streaming/hd, it's a nice feature, especially for headphone wearing.
Yup, it's there, but you'll have to enable it manually if you upgrade from an older version of Stereo Tool. I can make that automatic.. Not sure how much sense that makes because I think most people don't want to make the bass mono for streaming, even if they do for FM. (?)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 193 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 820 Next

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited