All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Haperingen StereoTool 6
PostPosted: Fri Mar 18, 2011 8:46 pm 

Joined: Sun Jun 28, 2009 3:39 pm
Posts: 98
Hoi Hans,

In twee VMware-omgevingen maak ik gebruik van StationPlaylist met StereoTool. Na een paar dagen krijg ik last van haperingen in het geluid van de webstream. Na het herstarten van StationPlaylist zijn de haperingen weer voor een paar dagen verdwenen. Dit is met versie 6.0 en 6.10.

Server 1:
- VMware server 2.0.2 Linux
- Processor Intel I5
- Toegewezen geheugen 1G
- Windows XP Pro
- StationPlaylist 4.33

Server 2:
- VMware server 2.0.2 Linux
- Processor Intel Quad Core 2.4
- Toegewezen geheugen 1.5 G
- Windows Server 2008 64 bit
- StationPlaylist 4.33

Als preset gebruik ik bijgevoegde setting. Heb je een idee wat het probleem kan zijn?


Attachments:
Marinos Poppy-6.0.sts.zip [2.92 KiB]
Downloaded 292 times
Top
   
PostPosted: Sun Apr 10, 2011 10:59 pm 

Joined: Sun Jun 28, 2009 3:39 pm
Posts: 98
Quote:
Hoi Hans,

In twee VMware-omgevingen maak ik gebruik van StationPlaylist met StereoTool. Na een paar dagen krijg ik last van haperingen in het geluid van de webstream. Na het herstarten van StationPlaylist zijn de haperingen weer voor een paar dagen verdwenen. Dit is met versie 6.0 en 6.10.

Server 1:
- VMware server 2.0.2 Linux
- Processor Intel I5
- Toegewezen geheugen 1G
- Windows XP Pro
- StationPlaylist 4.33

Server 2:
- VMware server 2.0.2 Linux
- Processor Intel Quad Core 2.4
- Toegewezen geheugen 1.5 G
- Windows Server 2008 64 bit
- StationPlaylist 4.33

Als preset gebruik ik bijgevoegde setting. Heb je een idee wat het probleem kan zijn?
Opgelost. Het had iets met 'CPU-honger' te maken. Op een systeem een extra CPU core toegevoegd. Voor de ander Breakaway Live gekocht. Door met het volgende :-)


Top
   
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 1:52 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9990
Sorry, op de een of andere manier had ik deze post gemist. Vreemd dat het na een paar dagen optreedt - ik zal eens wat duurtesten draaien om te zien of ik iets in het verbruik zie veranderen.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 10:33 pm 

Joined: Sun Jun 28, 2009 3:39 pm
Posts: 98
Quote:
Sorry, op de een of andere manier had ik deze post gemist. Vreemd dat het na een paar dagen optreedt - ik zal eens wat duurtesten draaien om te zien of ik iets in het verbruik zie veranderen.
Hoi Hans,

Super, dank je. Zou mooi zijn om toch weer geheel terug te schakelen naar StereoTool. Krijg wat klachten over het laag in Breakaway. Ik kan dat blijkbaar wat minder goed instellen dan in StereoTool :-)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited