All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Knop soundkaart
PostPosted: Thu Jan 18, 2024 8:49 pm 

Joined: Fri Feb 19, 2016 8:28 pm
Posts: 4
ik krijg deze melding:
Waar vind ik deze knop om het gelijk te zetten?
Ik herinner mij dat in de vorige versie er een vinkje gezet moest worden.
Maar kan deze nergens vinden.
Help?

Theo


Attachments:
knop.jpg
knop.jpg [ 81.81 KiB | Viewed 784 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Knop soundkaart
PostPosted: Fri Jan 19, 2024 9:25 am 

Joined: Fri Feb 19, 2016 8:28 pm
Posts: 4
ik heb de knoppen gevonden ;)
En ze staan op auto.
Nog krijg ik deze waarschuwing, en ik zal de clock snelheid groter moeten maken?
Hoe doe ik dat?
De laptop is splinternieuw van asus met een I5 processor 11e generatie en de soundkaart is een externe van Shiit de modi 3
Op de oude met een I5 van de 1e generatie werkte het gewoon.
Ik zal vast iets niet goed gedaan hebben.
Help?

Theo


Top
   
 Post subject: Re: Knop soundkaart
PostPosted: Sun Jan 21, 2024 9:47 am 

Joined: Fri Feb 19, 2016 8:28 pm
Posts: 4
Niemand? Die dit weet hoe op te lossen?

Theo


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited