All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 69 Next
Author Message
PostPosted: Tue May 28, 2024 11:48 am 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
I have just uploaded BETA013.

Important: In this version, the window sizing/placement code has been rewritten from scratch, to hopefully fix all the VST issues. But it's completely new code, so things may have broken. (They should be much easier to fix now than before though).

The Mac libStereoTool library build has failed. and with that the WatchCat build.
Thanks for this. Sadly the stereo tool BETA013 Mac VST3 still has blank screen.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 03, 2024 7:55 pm 
User avatar

Joined: Thu Apr 07, 2011 6:21 pm
Posts: 28
With beta 013, the RDS text is changing very fast despite some /30s delays. Using VST3 64.


Top
   
PostPosted: Tue Jun 04, 2024 3:21 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 11256
Quote:
Quote:
I have just uploaded BETA013.

Important: In this version, the window sizing/placement code has been rewritten from scratch, to hopefully fix all the VST issues. But it's completely new code, so things may have broken. (They should be much easier to fix now than before though).

The Mac libStereoTool library build has failed. and with that the WatchCat build.
Thanks for this. Sadly the stereo tool BETA013 Mac VST3 still has blank screen.
I heard that it's working on our end now! But there's no build yet. Later this week (I'm flying back from Singapore today).


Top
   
PostPosted: Tue Jun 04, 2024 2:14 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
Quote:
Quote:
I have just uploaded BETA013.

Important: In this version, the window sizing/placement code has been rewritten from scratch, to hopefully fix all the VST issues. But it's completely new code, so things may have broken. (They should be much easier to fix now than before though).

The Mac libStereoTool library build has failed. and with that the WatchCat build.
Thanks for this. Sadly the stereo tool BETA013 Mac VST3 still has blank screen.
I heard that it's working on our end now! But there's no build yet. Later this week (I'm flying back from Singapore today).
Thanks for the update. Fingers crossed this gets sorted soon.


Top
   
PostPosted: Fri Jun 07, 2024 8:07 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 11256
BETA017 is posted!


Top
   
PostPosted: Fri Jun 07, 2024 1:01 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 4200
Quote:
BETA017 is posted!
Please add as option this popup window making meters super small.

_________________
control point
control point2


Top
   
PostPosted: Fri Jun 07, 2024 7:42 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
BETA017 is posted!
Ok. We have some progress here. screen is no longer blank in vst3 mode in wave lab 11.2 on Mac. Though it looks like the screen isn't sized correctly. There is no where to resize the plugin. picture attached. of what shows up. Clicking on processing brings up a black page with a few overlarged icons on the right hand side. We have progress though!


Attachments:
Screenshot 2024-06-07 at 18.38.06.png
Screenshot 2024-06-07 at 18.38.06.png [ 49.64 KiB | Viewed 1748 times ]
Top
   
PostPosted: Mon Jun 10, 2024 4:24 pm 

Joined: Mon Jun 11, 2018 11:38 am
Posts: 91
Quote:
Screen is no longer blank in vst3 mode in wave lab 11.2 on Mac. Though it looks like the screen isn't sized correctly. There is no where to resize the plugin. picture attached. of what shows up. Clicking on processing brings up a black page with a few overlarged icons on the right hand side. We have progress though!
I'm afraid this is a problem on the side of WaveLab 11.2
Somehow, their host window isn't resizing its contents at all, and its not resizable to begin with. That's not something we can (or want to) control.

WaveLab 12 doesn't have this issue.


Top
   
PostPosted: Tue Jun 11, 2024 6:20 pm 
User avatar

Joined: Thu Apr 07, 2011 6:21 pm
Posts: 28
Virtual DJ crashes when loading BETA1031-018, VST2 as well VST3.

Faulting application name: virtualdj.exe, version: 8.5.8184.0, time stamp: 0x665770fb
Faulting module name: vst_stereo_tool_64_BETA1031-018.vst3, version: 9.9.2.0, time stamp: 0x6667e8a9


Top
   
PostPosted: Wed Jun 12, 2024 12:49 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 11256
Quote:
Virtual DJ crashes when loading BETA1031-018, VST2 as well VST3.

Faulting application name: virtualdj.exe, version: 8.5.8184.0, time stamp: 0x665770fb
Faulting module name: vst_stereo_tool_64_BETA1031-018.vst3, version: 9.9.2.0, time stamp: 0x6667e8a9
Confirmed in multiple other hosts here as well; the VST plugins are currently completely broken. So don't use them. I'll put a note in the opening post.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 69 Next

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited