All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 9 Next
Author Message
PostPosted: Thu Jun 20, 2024 12:11 am 
User avatar

Joined: Sun Dec 23, 2018 7:44 pm
Posts: 865
Location: Texas, USA
It just doesn't stretch across correctly. It doesn't stop at 6k.

Also would it even reduce the CPU any to disable since this has been in since day 1 in the Web GUI? That CPU is baked in I think.


Top
   
PostPosted: Thu Jun 20, 2024 12:39 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 11256
Clearly a number of things broke in the GUI last week. We'll look into all of that next week.


Top
   
PostPosted: Thu Jun 27, 2024 5:40 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
Clearly a number of things broke in the GUI last week. We'll look into all of that next week.
Just tested Beta 10.31-026 on Mac wavelab 12. still issues with loading presets. they aren't saving on opening of session still.

The plugin is unstable as well. keeps crashing wavelab all the time.


Top
   
PostPosted: Thu Jun 27, 2024 6:04 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
Quote:
Clearly a number of things broke in the GUI last week. We'll look into all of that next week.
Just tested Beta 10.31-026 on Mac wavelab 12. still issues with loading presets. they aren't saving on opening of session still.

The plugin is unstable as well. keeps crashing wavelab all the time.
Interestingly Recalling presets work fine in beta 017..... not sure about stability yet though


Top
   
PostPosted: Thu Jun 27, 2024 10:36 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
Quote:
Quote:
Clearly a number of things broke in the GUI last week. We'll look into all of that next week.
Just tested Beta 10.31-026 on Mac wavelab 12. still issues with loading presets. they aren't saving on opening of session still.

The plugin is unstable as well. keeps crashing wavelab all the time.
Interestingly Recalling presets work fine in beta 017..... not sure about stability yet though
Beta017 loads plugin settings previously saved from other sessions, where as beta 018 and beyond doesn’t


Top
   
PostPosted: Fri Jun 28, 2024 7:54 pm 
User avatar

Joined: Mon Nov 30, 2015 5:05 pm
Posts: 25
Entire preset loading storing or opening does not work anymore in latest release 026. Option is missing from top left menu.


Top
   
PostPosted: Tue Jul 02, 2024 6:38 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 11256
Quote:
Entire preset loading storing or opening does not work anymore in latest release 026. Option is missing from top left menu.
Confirmed, already fixed in the new code that I have here so tomorrow's build will be fine. Workaround: Make the window narrow, then wide again, then it appears.


Top
   
PostPosted: Wed Jul 03, 2024 12:11 pm 

Joined: Mon Jun 11, 2018 11:38 am
Posts: 91
The live data bars in the MB band view have been fixed. They now show the before-data in a faded (darker) color and the after-data in a brighter color (instead of orange and blue).
Their location has also been fixed to match their actual frequency.

Loading/saving presets in VST2/3 works fine here.

The only (known) issue, is that the active preset is shared across all VST instances.
So if you load a preset in project A, then it will show as active when loading project B.
This is due to a limitation of the VST standard itself, which is sort of incapable of storing text (it's complicated).
We'll look into how to fix this.

I cannot test Audition on Mac as it requires a license, but we did change a lot in the code that handles the window and resizing and stuff. The newest beta might be fine.
Some plugin hosts (e.g. WaveLab 11) do stuff that makes it very hard for us to properly fill the window, or even make it impossible (like: WaveLab 12 is not sending signals that the plugin window has been resized).
If earlier betas did work in your VST host and don't anymore, that probably means that those earlier versions did not work in somebody else's host and do now...


Top
   
PostPosted: Wed Jul 03, 2024 1:52 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
The live data bars in the MB band view have been fixed. They now show the before-data in a faded (darker) color and the after-data in a brighter color (instead of orange and blue).
Their location has also been fixed to match their actual frequency.

Loading/saving presets in VST2/3 works fine here.

The only (known) issue, is that the active preset is shared across all VST instances.
So if you load a preset in project A, then it will show as active when loading project B.
This is due to a limitation of the VST standard itself, which is sort of incapable of storing text (it's complicated).
We'll look into how to fix this.

I cannot test Audition on Mac as it requires a license, but we did change a lot in the code that handles the window and resizing and stuff. The newest beta might be fine.
Some plugin hosts (e.g. WaveLab 11) do stuff that makes it very hard for us to properly fill the window, or even make it impossible (like: WaveLab 12 is not sending signals that the plugin window has been resized).
If earlier betas did work in your VST host and don't anymore, that probably means that those earlier versions did not work in somebody else's host and do now...
The new Beta 029 has an issue in Mac OS 13.6.7, I'm getting malicious software issues when wavelab tries to load it. I've went through the usual Mac security stuff in system preferences, but unfortunately the file gets stuck in an eternal loop and won't load. Wavelab 12 won't recognise it either.


Attachments:
Screenshot 2024-07-03 at 12.42.03.png
Screenshot 2024-07-03 at 12.42.03.png [ 52.4 KiB | Viewed 902 times ]
Top
   
PostPosted: Wed Jul 03, 2024 1:53 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 31
Quote:
Quote:
The live data bars in the MB band view have been fixed. They now show the before-data in a faded (darker) color and the after-data in a brighter color (instead of orange and blue).
Their location has also been fixed to match their actual frequency.

Loading/saving presets in VST2/3 works fine here.

The only (known) issue, is that the active preset is shared across all VST instances.
So if you load a preset in project A, then it will show as active when loading project B.
This is due to a limitation of the VST standard itself, which is sort of incapable of storing text (it's complicated).
We'll look into how to fix this.

I cannot test Audition on Mac as it requires a license, but we did change a lot in the code that handles the window and resizing and stuff. The newest beta might be fine.
Some plugin hosts (e.g. WaveLab 11) do stuff that makes it very hard for us to properly fill the window, or even make it impossible (like: WaveLab 12 is not sending signals that the plugin window has been resized).
If earlier betas did work in your VST host and don't anymore, that probably means that those earlier versions did not work in somebody else's host and do now...
The new Beta 029 has an issue in Mac OS 13.6.7, I'm getting malicious software issues when wavelab tries to load it. I've went through the usual Mac security stuff in system preferences, but unfortunately the file gets stuck in an eternal loop and won't load. Wavelab 12 won't recognise it either.
Wavelab 12 notification. Plugin has disappeared from the usual plugin menus as well.


Attachments:
Screenshot 2024-07-03 at 12.43.22.png
Screenshot 2024-07-03 at 12.43.22.png [ 39.03 KiB | Viewed 902 times ]
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 9 Next

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited