All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 447 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 4045 Next
Author Message
PostPosted: Thu Mar 30, 2023 7:56 am 

Joined: Thu Sep 08, 2022 3:02 pm
Posts: 81
I cannot get the DSP to not process vocal in compression Radio Boss inform me that its part of the music stream so they cannot send it to a different card or port that BIMP can use. Is the only way to remove these effects on the music that interfere with speech?


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 11:05 am 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 8
Quote:
Quote:

BETA044 is available, this issue should be solved.

Note: We've done some somewhat risky I/O GUI code rewrites; if you run into weird sound card issues, it's probably not you but us, so please let us know.
Not working on macOS 11.7.3 and Wavelab 11.1. Still getting blank screen.
Hi, Just tested "Beta 10.02-060 Stereo Tool - macOS VST - UNIVERSAL binary (Intel/M1)" in MacOs 13.3 ventura + Wavelab 11.2. I'm now getting a momentary flickering plugin screen when opening the plugin on my DAW and then it quickly disappears.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 11:22 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10973
Quote:
Quote:
Quote:

BETA044 is available, this issue should be solved.

Note: We've done some somewhat risky I/O GUI code rewrites; if you run into weird sound card issues, it's probably not you but us, so please let us know.
Not working on macOS 11.7.3 and Wavelab 11.1. Still getting blank screen.
Hi, Just tested "Beta 10.02-060 Stereo Tool - macOS VST - UNIVERSAL binary (Intel/M1)" in MacOs 13.3 ventura + Wavelab 11.2. I'm now getting a momentary flickering plugin screen when opening the plugin on my DAW and then it quickly disappears.
The Mac code hasn't yet been rewritten. Maybe next week...


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 11:24 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10973
Quote:
I cannot get the DSP to not process vocal in compression Radio Boss inform me that its part of the music stream so they cannot send it to a different card or port that BIMP can use. Is the only way to remove these effects on the music that interfere with speech?
The BIMP requires an extra input for the microphones. So you need to enable "Using real I/O", enable the 2nd input and send the speech that you want The BIMP to process there.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 11:27 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10973
BETA063 is available.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 4:17 pm 
User avatar

Joined: Sun Dec 23, 2018 7:44 pm
Posts: 604
Location: Texas, USA
So, I reinstalled Windows the other day, and now every time I click the tray icon, Stereo Tool pops up in the background behind all other windows. Is this new behavior or is something maybe up with my system? Either way, I'm not so much a fan of this behavior.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 5:03 pm 

Joined: Tue Mar 10, 2015 9:03 pm
Posts: 216
Location: Utah, USA
Ay new versions of the Declipper plugin/vst out there yet?

_________________
America's Country
Three Decades of Country!


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 5:16 pm 

Joined: Mon Feb 06, 2023 5:30 pm
Posts: 8
Quote:
Quote:
Quote:


Not working on macOS 11.7.3 and Wavelab 11.1. Still getting blank screen.
Hi, Just tested "Beta 10.02-060 Stereo Tool - macOS VST - UNIVERSAL binary (Intel/M1)" in MacOs 13.3 ventura + Wavelab 11.2. I'm now getting a momentary flickering plugin screen when opening the plugin on my DAW and then it quickly disappears.
The Mac code hasn't yet been rewritten. Maybe next week...
Ah ok. Got ya. Thanks


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 5:24 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10973
Quote:
Ay new versions of the Declipper plugin/vst out there yet?
No, the preset section is being rewritten, and since that's what was causing issues before we'll have to wait for this... Hopefully before NAB.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 31, 2023 5:24 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 10973
Quote:
So, I reinstalled Windows the other day, and now every time I click the tray icon, Stereo Tool pops up in the background behind all other windows. Is this new behavior or is something maybe up with my system? Either way, I'm not so much a fan of this behavior.
I see the same thing here, I don't know what changed but this is not intended behavior.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 447 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 4045 Next

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited