All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 08, 2016 3:45 am 

Joined: Sat Aug 20, 2016 8:49 pm
Posts: 3
Hi Everyone!
I installed the Stereo Tool on a computer and it is low sounding and it is not exciting the Air Link (Radio Link) so the transmission is going low.

I am using a Behringer UCA222 sound card, as the installation was all normal and running all modules properly. And the radio station is FM

I'd like to know what to do to normalize this.

Adriano Balani - Brazil


Top
   
PostPosted: Thu Dec 08, 2016 3:52 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9500
Did you calibrate the modulation level?


Top
   
PostPosted: Thu Dec 08, 2016 10:28 pm 

Joined: Sat Aug 20, 2016 8:49 pm
Posts: 3
Hello, thank you for your attention!

I do not have much affinity with the Stereo Tool, how do I do this?

I'm from the information area, and this audio processing area is very new to me, I'm solving a problem that they gave. I love the Stereo Tool, I think it's the most modern and most complete.


Top
   
PostPosted: Thu Dec 15, 2016 11:25 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9500
Start with this. You will need a modulation meter.

https://www.youtube.com/watch?v=vNX2Y1c-uDg


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited