All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 01, 2018 1:37 am 

Joined: Mon Sep 17, 2018 6:18 pm
Posts: 6
Recently purchased, thank you! Using ClaveFremen's guide for initial settings: https://www.diyaudio.com/forums/pc-base ... s-war.html

I am using the 64bit VST plugin in JRiver Media Center 24. Is there a way to get full screen as the VST GUI is cut off and I can't find a setting like that anywhere.

Image

Where do I set the threshold for the declipper and natural dynamics to kick in?

In JRiver, I have the VST set to "process independently of internal volume", as I use the internal digital volume control to control music playback volume.

Having spent 10 years as a recording/mixing engineer and being guilty myself of overly compressed/limited music, these algorithms sound really good to my ears. Thanks!

Link to the saved settings from Crave's diyAudio article linked above: https://tsiwest.blob.core.windows.net/u ... ttings.dcl Any feedback would be great.

Thanks!
Mitch

_________________
https://www.amazon.com/dp/B01FURPS40


Top
   
PostPosted: Tue Oct 23, 2018 12:39 pm 

Joined: Wed Mar 23, 2016 5:41 pm
Posts: 4
Hit the configuration button and then look to the right under user interface and check the full screen option


Top
   
PostPosted: Tue Oct 23, 2018 5:17 pm 

Joined: Mon Sep 17, 2018 6:18 pm
Posts: 6
Thanks. I must be missing something?

Image

_________________
https://www.amazon.com/dp/B01FURPS40


Top
   
PostPosted: Wed Oct 24, 2018 11:55 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 170
I don't think the VST version has the full-screen option. Does the Stereo Tool VST plugin behave in the same way or is that displaying correctly?

_________________
Software Engineer @ Thimeo Audio Technology B.V.


Top
   
PostPosted: Fri Oct 26, 2018 5:31 pm 

Joined: Mon Sep 17, 2018 6:18 pm
Posts: 6
Thanks for your reply. I am not sure what you mean. Is there another VST I should try or be using? If so, where can I download it and will my existing license work?

_________________
https://www.amazon.com/dp/B01FURPS40


Top
   
PostPosted: Mon Oct 29, 2018 9:38 pm 

Joined: Tue Mar 10, 2015 9:03 pm
Posts: 102
Location: Utah, USA
You might change it to Expert mode. Then you should be able to check the setting for Full Screen.

_________________
America's Country
Hot Country Hits!


Top
   
PostPosted: Mon Oct 29, 2018 11:30 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3322
Declipper actualy does not have classic threshold. It always chase peek level no metter how much is it - so kinda auto. You have "detection" tho, and it's already on good default settings.
Same applies for ND too.

_________________
control point


Top
   
PostPosted: Tue Oct 30, 2018 2:30 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 170
Quote:
Thanks for your reply. I am not sure what you mean. Is there another VST I should try or be using? If so, where can I download it and will my existing license work?
Just for testing please try the Stereo Tool VST plugin which you can download from our website. Please let us know if that is displaying correctly.
Quote:
You might change it to Expert mode. Then you should be able to check the setting for Full Screen.
There is no full screen option in VST plugins, neither does the declipper plugin have an operating mode setting.

_________________
Software Engineer @ Thimeo Audio Technology B.V.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited