All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 20, 2019 9:43 am 
User avatar

Joined: Wed Feb 06, 2019 9:16 am
Posts: 4
While some kinda professional when it comes to digital audio mixing consoles I got stuck in the routing of Stereotool (standalone) on my Mac.

What I want: send the audio played on my mac through Stereotool. When I preview (pre-listen hehe :) a file in FInder or PathFinder I would like it processed by Stereotool.

Thanks in advance for getting me out of this stupidity.

Henry

_________________
MBP 17" i7 quad 2.2 16 GB, SSD, OSX 10.13.6
Presonus Studio One Pro 3.6
Apple Logic ProX


Top
   
PostPosted: Wed Feb 20, 2019 11:07 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 229
I recommend using a tool like Loopback which provides you with a virtual sound device. You then select this device as default in your mac's soundcard settings and use this virtual device as input for Stereo Tool.

_________________
Software Engineer @ Thimeo Audio Technology B.V.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2019 9:55 am 
User avatar

Joined: Wed Feb 06, 2019 9:16 am
Posts: 4
Thank you, I will give it a try. Best, Henry

_________________
MBP 17" i7 quad 2.2 16 GB, SSD, OSX 10.13.6
Presonus Studio One Pro 3.6
Apple Logic ProX


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited