All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stereotool hapert
PostPosted: Sun Apr 21, 2019 11:43 am 
User avatar

Joined: Sun Apr 21, 2019 11:36 am
Posts: 4
Hallo mijn naam is johan , ik heb sinds kort ook stereotool te draaien op en 2de pc de winamp dsp versie een mooi programma maar het beeld hapert behoorlijk het geluid niet alleen het beeld ik heb ook de standalone versie die reageert wel goed maar de winamp versie hapert


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool hapert
PostPosted: Sun Apr 21, 2019 8:58 pm 
User avatar

Joined: Sun Apr 21, 2019 11:36 am
Posts: 4
Ik ben er achter gekomen dat als ik de muis heen en weer doe dat het dan goed is maar zodra ik de muis weer stil set gaat het beeld weer haperen wat heeft dat nou met de muis te maken zou je zeggen


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool hapert
PostPosted: Thu Apr 25, 2019 10:19 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 270
Onder 'Configuration' > 'CPU & Latency' is een optie "Display refresh", die moet op 100% staan voor het meest vloeiende beeld.

_________________
Software Engineer @ Thimeo Audio Technology B.V.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited