All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 29, 2018 12:40 pm 

Joined: Sun Jul 29, 2018 12:29 pm
Posts: 3
Bezig op een standalone PC stereotool 7.82 aan de praat te krijgen, dit via een externe soundcard Behringer UMC202HD. Virtual cable geinstalleerd.
Als ik nu ( extern ) audio aanbied via de input van de UMC202HD krijg ik keurig via stereotool op de output van de UMC202HD geluid.
1. Wat mij nu echter nog niet lukt om geluid wat b.v. op de harde schijf van de PC staat dit via stereotool op de output van de UMC202HD te krijgen.

2. Ook wil ik dit graag streamen via BUTT https://danielnoethen.de/ ( shoutcast )ook hier kom ik na vele pogingen niet verder.


Wie kan mij uit de brand helpen.

Mvg.


Top
   
PostPosted: Sun Jul 29, 2018 10:20 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3482
Why 7.82?

_________________
control point


Top
   
PostPosted: Tue Aug 07, 2018 8:37 pm 

Joined: Sun Jul 29, 2018 12:29 pm
Posts: 3
Zou het verschil maken als ik een andere versie gebruik ?

Mvg,
Fryslan13


Top
   
PostPosted: Wed Aug 08, 2018 6:29 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3482
When I see someone use very old version, first thing wich crosses my mind is cracked version.
So if that's the case, i don't see why would anyone help you in any way.

_________________
control point


Top
   
PostPosted: Sat Aug 11, 2018 9:08 pm 

Joined: Sun Jul 29, 2018 12:29 pm
Posts: 3
Het is zeker geen versie met een crack, ik heb deze versie gepakt omdat ik die ooit eens heb gedownload. ( legaal )
Bij het gebruik heb ik dan ook bij enkele functie gewoon om de minuut een piepje en de tekst niet geregistreerd.
Zodra ik alles wel naar behoren werkend heb gaan we over op de koop versie waar we dan ook geen last meer hebben van de piepjes.
In eerste instantie als stand alone geinstalleerd ter vervanging van de Inovonics 250.
Na wat verder getest te hebben blijkt ook dat naast BUTT, ook Edcast of Altacast niet te werken op de betreffende PC.
Mocht u nog tips hebben houdt ik mij aanbevolen.


Top
   
PostPosted: Wed Aug 15, 2018 12:02 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 257
De input-geluidskaart van ST moet dan de virtuele geluidskaart worden. Als je daar vanuit een andere applicatie "naartoe speelt" moet je het geluid door Stereo Tool krijgen.

_________________
Software Engineer @ Thimeo Audio Technology B.V.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited