Stereo Tool

Feedback, questions, settings and more...
      Home         Download         Donate         Register         Forums         Help   
It is currently Mon Dec 11, 2017 4:17 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Sat Sep 30, 2017 9:30 am 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Probleempje. Bij Stereotool 8.50 voor de Mac (standalone) loopt na twee/drie dagen de 1e multibandcompressor vast. Na een herstart van ST werkt het weer. Wat kan dit zijn?


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Thu Oct 05, 2017 6:50 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9023
Wat betekent "vastlopen" precies??


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Tue Oct 10, 2017 1:51 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Alle overige functies blijven werken, behalve de multibandcompressor, die bevriest en doet dus ook niets meer met het geluid.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Fri Oct 13, 2017 10:12 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 89
Hoi Larry,

Zie ook deze melding en Hans' antwoord daarop, kan het zijn dat bij jou hetzelfde aan de hand is?

_________________
Trust me. I'm an engineer.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 3:19 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Hoi Mathijs,

Ik betwijfel het. Ik krijg geen foutmelding en als ik in ST bezig ben gebeurt het niet. Het gebeurt na een dag of twee, drie. Om het te verhelpen moet ik ST opnieuw starten en werkt het weer. De meters verdwijnen ook niet, maar bevriezen. Na updaten naar 8.52 is het ook niet verholpen overigens.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Thu Nov 02, 2017 1:07 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2015 12:22 pm
Posts: 89
Staat je multiband in RMS mode?

_________________
Trust me. I'm an engineer.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 4:25 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Nee op Peak.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 1:21 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Dag Hans en/of Mathijs,

Graag zou ik wat support krijgen rond dit probleem. Ik moet Stereotool nu al een paar weken om de twee dagen herstarten om te voorkomen dat de multiband vastloopt.

Groet, Larry


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 1:48 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9023
Ik ben bij iemand anders die ditzelfde gedrag zag (maar *alleen* in RMS mode) een nieuwe versie aan het testen. Het gaat nu al 4 dagen goed... maar:
1. Ik weet niet of het hetzelfde issue is als wat jij hebt, aangezien jij het in peak mode had
2. 4 dagen is niet genoeg om te weten of het opgelost is.

In ieder geval, zodra ik wat meer vertrouwen erin heb zal ik een nieuwe beta bouwen, incl. een Mac-beta.


Top
   
 Post subject: Re: Stereotool 8.50 Mac
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 1:51 pm 

Joined: Mon Jun 22, 2015 2:35 pm
Posts: 18
Dankjewel voor je snelle reactie Hans! Ik wacht het met spanning af.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited