All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: Thu Jan 02, 2014 5:56 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
Let me know if there are any issues!

I will still check the Natural Dynamics settings to see if the defaults are good (they are the same as the defaults in Stereo Tool, but I'll compare them against some new presets).

Winamp plugin: http://www.stereotool.com/download/dsp_ ... 00-001.exe
VST plugin: http://www.stereotool.com/download/vst_ ... 00-001.dll

EDIT: I DON'T SEE A GUI. WILL FIX IT TONIGHT.


Top
   
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 2:48 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
Working version:
Winamp plugin: http://www.stereotool.com/download/dsp_ ... 00-002.exe
VST plugin: http://www.stereotool.com/download/vst_ ... 00-002.dll


Top
   
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 4:27 pm 

Joined: Wed May 29, 2013 9:35 pm
Posts: 7
I'll try to run this on the PC side this weekend. In the meantime I'll be keeping my eyes peeled for the Mac versions :-)


Top
   
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 8:56 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
I'll look into that when these versions are ok.


Top
   
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 10:32 pm 

Joined: Mon May 27, 2013 4:41 am
Posts: 22
How come there is no file for the VST/dll download?


Top
   
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 10:44 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
Ow. I need to build these again anyway to check if everything still works after all the other changes that I made.


Top
   
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 3:14 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
Everything seems ok:
Winamp plugin: http://www.stereotool.com/download/dsp_ ... 00-004.exe
VST plugin: http://www.stereotool.com/download/vst_ ... 00-004.dll


Top
   
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 3:22 am 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3467
beta2 already was good. just tested :)

Bit difficult to load preset from sts. Anything to invent to make that easier? :)


Top
   
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 3:58 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:40 am
Posts: 9875
Quote:
beta2 already was good. just tested :)

Bit difficult to load preset from sts. Anything to invent to make that easier? :)
Uhm - you can go to Declipper settings, then click LOAD -> LOAD DECLIPPER SETTINGS. So what's difficult?

This version should be more or less identical to 002, but I've made so many changes to the processing core that I just needed to make sure first.


Top
   
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 4:07 am 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:56 pm
Posts: 3467
Quote:
Uhm - you can go to Declipper settings, then click LOAD -> LOAD DECLIPPER SETTINGS. So what's difficult?
I thought load from file. Eextensions are not same.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+01:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited